Δολοφονια Βαρη / Τάσος Μπερδέσης: Ποιος είναι ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη ... : Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης κάρολαϊν.. Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί. Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'. Μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη βρίσκονται οι αρχές, όσον αφορά στη δολοφονία των δυο σέρβων μαφιόζων στην κέρκυρα, τον περασμένο ιούλιο, έξω από βίλα στην περιοχή χαλικούνα, όπου και παραθέριζαν. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Ισόβια κάθειρξη στον 44χρονο για τη δολοφονία του μανώλη φινοκαλιώτη.

Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. Άγρια δολοφονία άνδρα στην περιοχή της βάρης σήμερα το πρωί. 31 μαιου 2021 / 09:32. Η δολοφονία έγινε στην οδό παπανδρέου στον αριθμό 22, ενώ το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία.

Δολοφονία πυγμάχου: Χαρτογραφείται η διαδρομή των ...
Δολοφονία πυγμάχου: Χαρτογραφείται η διαδρομή των ... from www.ertnews.gr
Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid). Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. «εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου τάσου μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη βάρη και συγκεκριμένα το σημερινό συμβόλαιο θανάτου ειναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου. Μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη βρίσκονται οι αρχές, όσον αφορά στη δολοφονία των δυο σέρβων μαφιόζων στην κέρκυρα, τον περασμένο ιούλιο, έξω από βίλα στην περιοχή χαλικούνα, όπου και παραθέριζαν. Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς.

Σήμερα το πρωί είχαμε νέα άγρια δολοφονία με μαφιόζικο στυλ, αυτή τη φορά καταμεσής της λεωφόρου βάρης.

Πριν καλά καλά κοπάσει η σοκαριστική δολοφονία στα σεπόλια, ακόμα ένα άγριο έγκλημα διεπράχθει σήμερα (31/5) το πρωί. 19 λεπτά πριν δολοφονία στη βάρη: 31 μαιου 2021 / 09:32. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου. Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας. Πάνω από δέκα κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του πρώην πυγμάχου τάσου μπερδέση, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί στη βάρη και συγκεκριμένα το σημερινό συμβόλαιο θανάτου ειναι το τρίτο κατά σειρά σε διάστημα δυο εβδομάδων αρχής γενομένης από τη δολοφονία ενός 58χρονου. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Άγνωστοι τον προσέγγισαν με ένα μαύρο τζιπ και τον. Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'.

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Σοκ έχει προκαλέσει η νέα εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη. Άγρια δολοφονία άνδρα στην περιοχή της βάρης σήμερα το πρωί. Μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη βρίσκονται οι αρχές, όσον αφορά στη δολοφονία των δυο σέρβων μαφιόζων στην κέρκυρα, τον περασμένο ιούλιο, έξω από βίλα στην περιοχή χαλικούνα, όπου και παραθέριζαν. Πυροβόλησαν εν ψυχρώ με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση.

«Δεν γνωρίζουμε, δεν θυμόμαστε»: Σιγή ιχθύος από τις ...
«Δεν γνωρίζουμε, δεν θυμόμαστε»: Σιγή ιχθύος από τις ... from cdn.cnngreece.gr
Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου. Η δολοφονία στη βάρη έρχεται λίγες ώρες μετά το χθεσινό μαφιόζικο «χτύπημα» στα σεπόλια. Βάσει των πρώτων πληροφοριών που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία. Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της 20χρονης κάρολαϊν. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο. Η συγκεκριμένη δολοφονία έρχεται μία ημέρα έπειτα από εκείνη που έγινε την κυριακή στα σεπόλια με θύμα έναν 40χρονο αλβανό, όταν άγνωστος εισέβαλε στην καφετέρια της οδού δυρραχίου και τον πυροβόλησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει νεκρό άτομο και το συμβάν παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου.

Ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Πριν από λίγα λεπτά πυροβολήθηκε τριαντατετράχρονος και δολοφονήθηκε στην περιοχή της βάρης. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Εν ψυχρώ εκτέλεση στη μέση του δρόμου. Η συγκεκριμένη δολοφονία έρχεται μία ημέρα έπειτα από εκείνη που έγινε την κυριακή στα σεπόλια με θύμα έναν 40χρονο αλβανό, όταν άγνωστος εισέβαλε στην καφετέρια της οδού δυρραχίου και τον πυροβόλησε. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης, μετά την εκτέλεση του τάσου μπερδέση στη βάρη, έκανε λόγο για πόλεμο κατά του οργανωμένου εγκλήματος και στάθηκε στις τέσσερις ανθρωποκτονίες που έγιναν σε 2 μήνες. Άγνωστοι εκτέλεσαν τον 39χρονο πυγμάχο τάσο μπερδέση στη βάρη το πρωί της δευτέρας, έξω από τον σύλλογο πυγμαχίας 'αίολος'. Εν ψυχρώ δολοφονία άνδρα στη μέση του δρόμου στη βάρη. Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη. Νέα άγρια δολοφονία σημειώθηκε νωρίς το πρωί της δευτέρας, όταν άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου έναν άνδρα, στη βάρη. Ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ήταν το θύμα της δολοφονίας που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στη βάρη και συγκεκριμένα στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22, η. Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τον πυγμάχο τάσο μπερδέση.

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid). Πρωταθλητής πυγμαχίας και παλιός γνώριμος της αστυνομίας το θύμα. «εδώ έχουμε αυγό του φιδιού! Νέα, εξοργιστικά χυδαία ατάκα του snik για την ηλιάνα παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό (vid). Ο τάσος μπερδέσης έπεσε σήμερα το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου στη βάρη.

Δολοφονία Βάρη: Ποιο είναι το θύμα - CNN.gr
Δολοφονία Βάρη: Ποιο είναι το θύμα - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Η συγκεκριμένη δολοφονία έρχεται μία ημέρα έπειτα από εκείνη που έγινε την κυριακή στα σεπόλια με θύμα έναν 40χρονο αλβανό, όταν άγνωστος εισέβαλε στην καφετέρια της οδού δυρραχίου και τον πυροβόλησε. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έλληνας και είναι από τον χώρο της νύχτας. Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η ελασ τη δολοφονία γνωστού 39χρονου πυγμάχου, από άγνωστους εκτελεστές, το πρωί, στην περιοχή της βάρης και ειδικότερα την ώρα που βρισκόταν στην οδό ανδρέα παπανδρέου. Οι profillers του ανθρωποκτονιών λένε με νόημα οτι αν μάθουν τι φοβόταν ο 39χρονος τότε θα «ξεκλειδώσουν» τη δολοφονία. Η δολοφονία έγινε στην οδό παπανδρέου στον αριθμό 22, ενώ το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. Εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νικητή του survival στη βάρη (vid). Στο παρελθόν του τάσου μπερδέση ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δολοφόνους του.

Η συγκεκριμένη δολοφονία έρχεται μία ημέρα έπειτα από εκείνη που έγινε την κυριακή στα σεπόλια με θύμα έναν 40χρονο αλβανό, όταν άγνωστος εισέβαλε στην καφετέρια της οδού δυρραχίου και τον πυροβόλησε.

Η δολοφονία έγινε στην οδό παπανδρέου στον αριθμό 22, ενώ το θύμα είχε ποινικό παρελθόν. Ποιος ήταν ο πυγμάχος που εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου. Θύμα της δολοφονίας είναι ο πυγμάχος τάσος μπερδέσης ο οποίος εκτελέστηκε ενώ ήταν πεζός στην οδό ανδρέα παπανδρέου 22. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει νεκρό άτομο και το συμβάν παραπέμπει σε συμβόλαιο θανάτου. Πυροβολισμοί σημειώθηκαν νωρίτερα στη βάρη. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να είναι έλληνας πυγμάχος. Στο παρελθόν του τάσου μπερδέση ψάχνουν οι αστυνομικοί τους δολοφόνους του. Μπροστά σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη βρίσκονται οι αρχές, όσον αφορά στη δολοφονία των δυο σέρβων μαφιόζων στην κέρκυρα, τον περασμένο ιούλιο, έξω από βίλα στην περιοχή χαλικούνα, όπου και παραθέριζαν. Άγρια δολοφονία άνδρα στην περιοχή της βάρης σήμερα το πρωί. Ακόμα μία άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο. Πριν από λίγα λεπτά πυροβολήθηκε τριαντατετράχρονος και δολοφονήθηκε στην περιοχή της βάρης. Φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις της νύχτας. Άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέρασαν από το σημείο που βρισκόταν ο πυγμάχος και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ.